Składniki:
kapusty pekińskiej | 1/2 |
średniej cukinii | 1/2 |
marchew | 1 |
posiekanego szczypiorku | 1/3 szk |
kiełków brokuła | 25 g |
do smaku | |
sok z cytryny | |
cukier | |
sól | |
pieprz kolorowy | |
olej sezamowy | 1 saszetka |
rzodkiewka | 3 |
kapusty pekińskiej | 1/2 |
średniej cukinii | 1/2 |
marchew | 1 |
posiekanego szczypiorku | 1/3 szk |
kiełków brokuła | 25 g |
do smaku | |
sok z cytryny | |
cukier | |
sól | |
pieprz kolorowy | |
olej sezamowy | 1 saszetka |
rzodkiewka | 3 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: