Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekińskiej i ogórka kiszonego

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 główki
ogórki kiszone 3
koperek 1 mały pęczek
majonez 1-1,5 łyżki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekińskiej i ogórka kiszonego

Kapustę pekińską siekamy drobno nożem i przekładamy do miski. Ogórki kiszone trzemy na tarce o dużych oczkach. Koperek płuczemy i drobno siekamy. Następnie do składników surówki dodajemy majonez oraz sól i pieprz do smaku.
Całość dokładnie mieszamy. Surówkę wykładamy na półmisek. Podajemy do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Catti 09.08.2015 22:58
uwielbiam takie surówki
Franciszek 09.08.2015 17:44
Dobra sałatka
gosia56 09.08.2015 17:34
Prosta i szybka ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak