surówka z pekińskiej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    40 dag
  • marchewka

    1 duża
  • cebula czerwona

    1 średnia
  • koperek

    pół oęczka
  • sól, pieprz

  • oliwa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pekińską pokrój na paski, cebulę na półplasterki, a marchewkę zetrzyj na tarce. Wszystko wymieszaj, dopraw solą i pieprzem , wlej oliwę według uznania. Posyp posiekanym koperkiem i odstaw do przegryzienia składników.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Misiakova 24.05.2012 08:06
uwielbiam pekinkę :)
TyTaN 31.03.2012 00:23
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat