Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekinki z kapustą kiszoną

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 szt
kapusta kiszona 5 dkg
papryka konserwowa 2 szt
jabłko 1 szt
Pieprz ziołowy mielony Prymat do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
oliwa 3 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekinki z kapustą kiszoną

Kapustę pekińską szatkujemy, solimy i odstawiamy na 10 minut, by zmiękła. Dodajemy pokrojoną kapustę kiszoną, paprykę pokrojoną w kostkę i jabłko starte na grubych oczkach tarki.Doprawiamy pieprzem ziołowym i ziołami, polewamy oliwą, mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Konczi 19.01.2014 16:08
lubię takie surówki
IwonaDD 19.01.2014 15:51
pyszna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak