Składniki:
kapusta pekińska | 1/2 sztuki |
rzodkiewka | 3 sztuki |
olej słonecznikowy | 2 - 3 łyżki |
cebula czerwona | 2 plasterki |
szczypiorek usiekany | 1 - 2 łyżki |
sól i pieprz | |
cukier | szczypta |
ocet balsamiczny |
kapusta pekińska | 1/2 sztuki |
rzodkiewka | 3 sztuki |
olej słonecznikowy | 2 - 3 łyżki |
cebula czerwona | 2 plasterki |
szczypiorek usiekany | 1 - 2 łyżki |
sól i pieprz | |
cukier | szczypta |
ocet balsamiczny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: