Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z ogórkó i rzodkwi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki 2 szt
biała rzodkiew 1 szt
cebulka 1 szt
śmietana 1 łyżka
sól 1 łyżeczka
cukier 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z ogórkó i rzodkwi

umytą i obraną ze skórki rzodkiew utrzeć na jarzynowej tarce ogórki obrać pokroić w cienkie plasterki cebulę lub szczypior drobno posiekać wszystkie składniki wymieszać ze śmietaną i doprawić do smaku solą i cukrem można dodać do śmietany trochę rozdrobnionego niekwaśnego twarogu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

M-W 28.11.2011 09:13
lubie taką surówkę szczególnie latem
M-W 28.11.2011 09:13
lubie taką surówkę szczególnie latem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak