Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z młodej kapusty z rzodkiewkami

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki pęczek
cybucha 1/2 pęczka
jogurt naturalny 1 łyżka
majonez 1 łyżka
sól, pieprz
kapusta 1/2 młoda

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z młodej kapusty z rzodkiewkami

Kapustę zeszatkować. Rzodkiewki i cybuszki drobno pokroić. Warzywa przełożyć do miski, doprawić do smaku i wymieszać z jogurtem i majonezem. Odstawić na pół godziny w chłodne miejsce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 31.05.2016 20:48
ciekawa sałatka
Róża1 01.03.2014 10:08
bardzo smaczna !!!
kamyk 26.05.2013 21:48
mi napewno posmakuje taka surówka
Ewa104 25.05.2013 09:32
Uwielbiam surówki z młodą kapustką.dobrze,że objaśniłaś co to cybucha,bo już się nad tym zastanawiałam.U nas nie funkcjonuje taka nazwa.
justys759 24.05.2013 21:09
wspaniała surówka bardzo lubię taką
Renataj 24.05.2013 18:33
A do tego młode ziemniaczki
joanna30 24.05.2013 17:00
Gosia56 zawadzka cybucha to młoda cebulka ze szczypiorem :) u nas zawsze się tak mówi na nią ;)
cukiereczek 24.05.2013 16:55
fajna surówka
gosia56 24.05.2013 16:53
napewno pyszna ale nie wiem co to cybucha?
Mona73 24.05.2013 16:44
dawno nie jadłam rzodkiewki i jak tak patrzę to mam ochotę na taką surówkę do obiadu
meg1984 24.05.2013 16:20
bardzo lubię
iwi 24.05.2013 16:17
Fajne połączenie smaków.
Megg 24.05.2013 16:08
pyszna suróweczka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak