Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z młodej kapusty z kiszonym ogórkiem

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 1/2 szt
jabłka 2 szt
ogórek kiszony 2 szt
koperek 1 łyżeczka
jogurt grecki 2-3 łyżki
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z młodej kapusty z kiszonym ogórkiem

Kapustę drobno siekamy. Jabłka myjemy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Podobnie postępujemy z kiszonymi ogórkami. Koperek myjemy i drobno siekamy. Z jogurtu i sosu sałatkowego przygotowujemy dresing. Mieszamy z warzywami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 13.06.2015 20:45
Też bardzo lubię takie dodatki do obiadu:)
MałaMi89 12.05.2015 13:46
Bardzo lubię :)
jagoda5913 12.05.2015 12:59
Pyszna słatka
Kuchnia Marty 12.05.2015 10:28
Przepyszna, zdrowa i bardzo wiosenna surówka!
gosia561 12.05.2015 09:29
świetny dodatek na wiosnę
Wafelek2601 12.05.2015 08:46
Bardzo smaczna
zabcia117 12.05.2015 08:34
Pychotka :)
aginaa 12.05.2015 08:33
lubie takie surówki
gosia1988 12.05.2015 07:27
lubię taką surówkę
Habibi 12.05.2015 07:00
ja czasami dodaję ogórki małosolne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak