Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z melona

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

melona dojrzałego 50 dag
cukru pudru 3-4 łyżki
sok z pół cytryny
białego wina 1 kieliszek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z melona

Melon umyć, podzielić na ćwiartki, obrać ze skórki, usunąć pestki, wydrążyć specjalną łyżeczką kulki lub pokroić w kostkę skropić sokiem z cytryny i winem, oprószyć cukrem. Przygotować na 1/2 godziny przed podaniem. Silnie oziębić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak