Surówka z kiszonej kapusty z marchewką i jabłkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kisoznej kapusty

    30 dag
  • marchewki

    2
  • jabłka

    2
  • sól, pieprz

    do smaku
  • oliwy

    2-3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy, aby powstały mniejsze kawałeczki. Marchewkę i jabłka należy zetrzeć na tarce. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić przyprawami i dodać oliwę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat