surówka z kiszonej kapusty z majonezem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    1 łyżka
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • cebula

    1 sztuka
  • kapusta kiszona

    200 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Odsączyć kapustę, pokroić i włożyć do miski.
Pokroić cebulę w drobną kostkę i dodać do kapusty.
Wszystko wymieszać z łyżką majonezu.
Doprawić solą i pieprzem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Anna169Hosz 11.11.2014 20:10
Kiszonej z majonezem jeszcze nie jadłam?
Ewa111 15.11.2010 13:11
pyszna surówka, też taką robię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat