Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty i marchwi

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 200 gram
marchew 2 sztuki
oliwa 1 łyżka
cebula 1/2 sztuki
cukier szczypta
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty i marchwi

Kapustę wycisnąć i usunąć sok, po czym drobno pokroić. Marchewkę zetrzeć na tarce o małych oczkach. Cebulę pokroić w piórka. Wszystkie składniki wrzucić do miski dodać oliwę - przyprawić solą, pieprzem, odrobiną cukru i dokładnie wymieszać. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Konczi 26.01.2015 14:20
bardzo ją lubię ... często gości na naszym stole :)
Ola1young 26.01.2015 13:54
pyszna surówka ,robimy podobnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak