Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kiszonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

25 dag kiszonej kapusty
2 cebule
pieprz
cukier
zielony koperek
jabłko 1 szt.
olej 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kiszonej kapusty

Kapustę odcisną i pokroić. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. Jabłko obrać i pokroić w cienkie paseczki. Z papryki wyjąć gniazdka nasienne pokroić w paseczki. Surówkę doprawić polać olejem wymieszać. Przełożyć do salaterki na wierzchu posypując koperkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakoszek 18.09.2011 08:42
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak