Surówka z kiszonej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłko

    1 szt
  • marchew

    2 szt
  • kapusta kiszona

    10 dag
  • szczypiorek

  • sól i pieprz

  • por (biała część)

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę kroję drobno. Marchewkę obieram a następnie trę na grubych oczkach.

Jabłko obieram i również trę na grubych oczkach. Pora obieram i drobno siekam.

Wszystko mieszam dokładnie. Dodaję sól i pieprz. Szczypiorem drobno siekam. Mieszam dokładnie.

Na koniec doprawiam solą i pieprzem do smaku. Podaję do obiadu do mięsa czy ryby.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat