Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłko 1 szt
marchew 2 szt
kapusta kiszona 10 dag
szczypiorek
sól i pieprz
por (biała część)

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę kroję drobno. Marchewkę obieram a następnie trę na grubych oczkach.

Jabłko obieram i również trę na grubych oczkach. Pora obieram i drobno siekam.

Wszystko mieszam dokładnie. Dodaję sól i pieprz. Szczypiorem drobno siekam. Mieszam dokładnie.

Na koniec doprawiam solą i pieprzem do smaku. Podaję do obiadu do mięsa czy ryby.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak