Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 4 garście
cebula 1/2 sztuki
olej 3 - 4 łyżki
marchewka 1 sztuka
jabłko 1 sztuka
cukier do smaku
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę odciskamy i kroimy. Cebulę drobno siekamy. Jabłko i marchewkę obieramy. Marchewkę ścieramy na małych oczkach, natomiast jabłko na dużych. Wszystkie składniki przekładamy do naczynia, mieszamy, dodajemy olej i przyprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paniusiaewa 04.03.2017 21:28
Uwielbiam, ae od pewnego czasu nie mogę.
Konczi 17.12.2016 11:30
uwielbiam takie surówki
Wacław 11.12.2016 11:16
pyszny dodatek do II dania ;-)
Bernadeta1 09.12.2016 17:44
pyszna surówka
Janina 09.12.2016 16:03
Moja ulubiona;))
Jadwiga/Jaga85 09.12.2016 15:32
Pyszna i zdrowa
Futka 09.12.2016 12:52
Uwielbiam! Jedna z moich ulubionych surówek :)
AZgotuj 09.12.2016 12:13
cudowna porcja zdrowia:)
olkaaa 09.12.2016 11:06
też taką robię
slodkieniebo 09.12.2016 09:48
Uwielbiam :)
Anna169Hosz 09.12.2016 09:43
Klasyczna surówka zimowa, dużo witaminy C i bardzo smaczna... kapusta kiszona odkwasza organizm:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak