Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dag
marchewki 2 szt
jabłka 2 szt
cebula 1 szt
cukier 1 łyżeczka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
oliwa 3-4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kroki postępowania

1
Kiszoną kapustę odcisnąć z soku.
Krok 1 - Surówka z kiszonej kapusty foto
2
Jabłka obrać zetrzeć na tarce, marchewki obrać zetrzeć na tarce dodać wszystko do kapusty . Cebulę obrać , drobno posiekać dodać do reszty i wymieszać.
Krok 2 - Surówka z kiszonej kapusty foto
3
Dodać oliwę z oliwek , doprawić do smaku
Krok 3 - Surówka z kiszonej kapusty foto
4
Całość wymieszać , podawać do obiadu
Krok 4 - Surówka z kiszonej kapusty foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Benita 20.04.2015 23:37
Uwielbiam kiszoną kapustę
Ola1young 20.04.2015 16:45
lubimy tą surówkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak