Surówka z kiszonej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    1 szt
  • cebula

    1/2 szt
  • kapusta kiszona

    1/2 opakowania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, marchew zetrzeć na tarce,cebulę pokroić w kostkę.Wymieszać skropić sokiem z cytryny, doprawić i na koniec pokropić oliwą.Super pasuje do ryby.Polecam.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (27)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
babcia 30.12.2012 00:30
często ja robię
Jastinka 01.04.2012 22:41
świetne
iknbozka 29.11.2011 13:33
mniam
gosia47-47 07.11.2011 04:14
super
edyta44 21.07.2011 12:52
pycha
iknkirke 08.01.2011 17:22
smaczna
AnaSt 04.12.2010 22:52
Bardzo smaczna, często robię, najczęściej do ryby ;)
edyta44 15.11.2010 14:40
uwielbiam kiszona kapuste
monisia1977 28.10.2010 06:16
pycha
anna180 07.10.2010 23:25
pychota..uwielbiam ta surówke

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat