Surówka z kiszonej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    1 kg
  • marchewki

    2 sztuki
  • jabłko

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną odcisnąć i drobno pokroić. Marchewki i jabłko należy umyć i obrać, następnie zetrzeć na tarce jarzynowej o grubych oczkach, dodać do kapusty. Do surówki należy dodać 3 łyżki oliwy, sól, pieprz i dokładnie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Wafelek2601 14.09.2013 09:29
Bardzo lubię taką surówkę
Ela15 26.07.2013 10:40
lubię taką surówkę
Seba 26.07.2013 10:21
lubimy takie surówki
IKrakowianka 20.07.2013 16:02
smaczna propozycja
Katarzyna/kate1980 19.03.2012 21:54
uwielbiam taką
Agnik 23.11.2011 16:21
robię taką
artur7 19.08.2011 13:06
fajne
szajba2 12.05.2011 19:45
jadłem już taką
kielcok1 03.04.2011 17:04
bomba
Tika4444 11.01.2011 14:40
fajna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat