Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

surówka z kiszonej kapusty

5.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka
1
por (biała część)
1/3
pieprz
Sklep Prymat
kapusta kiszona
500 g

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kiszonej kapusty

Kiszoną kapustę możemy przepłukać zimną wodą, jeśli nie lubimy zbyt kwaśnej. Następnie marchewkę, obieramy i ścieramy na tarce. Dodajemy do kapusty i mieszamy. Białą część pora drobno siekamy i dodajemy do kapusty, Następnie dodajemy 1 łyżkę oliwy z oliwek. Przypawiamy pieprzem. Podajemy z ziemniaczkami i mięskiem lub rybką na obiad. Polecam.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ulaaa 23.11.2013 12:24
super przepis
jolanta19 06.01.2012 08:09
uwielbiam
aginaa 05.01.2012 15:24
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak