Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 1 szt
olej 2 łyżki
pieprz
sól
cebula 1 szt
kapusta kiszona 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapuste kiszona pokroic,marchewke zetrzec na grubych oczkach,cebule pokroic w drobna kosteczke.Dodac olej,pieprz do smaku i szczypte soli.Wszystko razem wymieszac.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kas2 24.02.2012 17:42
jest pyszna! na stałe zagościła u nas jako dodatek do obiadu
krokodyl 22.01.2012 01:10
extra
Teresa19 09.11.2011 13:03
lubię i często taka robię
mariolamd 07.11.2011 18:43
ja dodaję jeszcze odrobinę cukru;D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak