Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1
marchew 1
jabłko 1
cukier do smaku
pieprz do smaku
kapusta kiszona 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty.

Kapustę drobno pokroić, cebulę pokroić w kostkę drobną, marchew umyć, obrać zetrzeć na tarce na grubych oczkach, jabłko umyć ze skórką zetrzeć na grubej tarce. Dodać cukru i pieprzu do smaku, wymieszać wszystkie składniki.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak