Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonego ogórka
Ogórki kroimy w talarki.
Cebulę siekamy.
Pomidorki kroimy w dowolne kawałki.
Całość mieszamy z oliwą i pieprzem (do smaku).
ogórki kiszone | 200 gramów |
pomidorki koktajlowe | 150 gramów |
cebula czerwona | 1 sztuka |
koperek świeży | 2 łyżki |
oliwa extra virgin | 50 mililitrów |
Ogórki kroimy w talarki.
Cebulę siekamy.
Pomidorki kroimy w dowolne kawałki.
Całość mieszamy z oliwą i pieprzem (do smaku).
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: