Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty z marchewką i czerwoną fasolą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1/4 główki
marchewki 1-2 sztuki
fasola czerwona z puszki 1/3 puszki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat
majonez 1,5 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty z marchewką i czerwoną fasolą

Kapustę szatkujemy do miski. Marchewki obieramy i trzemy na tarce o dużych oczkach do kapusty.
Fasolę odcedzamy z zalewy i dodajemy do warzyw. Następnie dodajemy majonez oraz sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dokładnie mieszamy.
Surówkę przekładamy do ozdobnej miski. Podajemy jako dodatek do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 08.11.2015 19:11
Samo zdrowie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak