Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty włoskiej i marchewki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 1/4 główki
marchewka 1
majonez 1,5 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty włoskiej i marchewki

Kapustę włoską drobno siekamy i przekładamy do miski. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach do kapusty.
Następnie dodajemy majonez oraz przypraw: sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dokładnie mieszamy. Gotową surówkę wykładamy do ozdobnej miski.
Dekorujemy gałązką natki pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata92 30.03.2016 10:28
Samo zdrowie :)
agnieszka214 30.03.2016 10:16
Fajna suroweczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak