Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty włoskiej

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 1/2
marchewka 2 szt
por (biała część)
Sos sałatkowy włoski z bazylią i oregano Prymat
cukier kryształ do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty włoskiej

Kapustę opłukać osaczyć, poszatkować drobno. Marchewkę zetrzeć , pora pokroić w kostkę dodać do kapusty. Sos sałatkowy przygotować wg przepisu na opakowaniu, wlać do sałatki , dodać cukier , dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anka1988 30.01.2015 22:39
Moja rodzina taka uwielbia!
olkaaa 16.09.2013 11:02
ciekawa propozycja
alaaa 08.05.2013 21:45
z włoskiej nie próbowałam,ale fajna kolorowa
Margo1 22.03.2013 10:21
takiej jeszcze nie robiłam
Kasia36 04.03.2013 19:37
ciekawy przepis, smaczna surówka
adelajda 21.02.2013 11:56
z włoskiej kapusty super !
jozefinach 20.02.2013 11:58
Uwielbiam wszelkie surówki.
AURELKA 19.02.2013 13:01
znakomita
gosia1988 19.02.2013 11:38
fajna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak