Surówka z kapusty włoskiej

Surówka z kapusty włoskiej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta włoska

    1/2
  • marchewka

    2 szt
  • por (biała część)

  • sos sałatkowy włoski Prymat

  • cukier kryształ

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę opłukać osaczyć, poszatkować drobno. Marchewkę zetrzeć , pora pokroić w kostkę dodać do kapusty. Sos sałatkowy przygotować wg przepisu na opakowaniu, wlać do sałatki , dodać cukier , dokładnie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

anka1988

30.01.2015 22:39
Moja rodzina taka uwielbia!

olkaaa

16.09.2013 11:02
ciekawa propozycja

alaaa

08.05.2013 21:45
z włoskiej nie próbowałam,ale fajna kolorowa

Margo1

22.03.2013 10:21
takiej jeszcze nie robiłam

Kasia36

04.03.2013 19:37
ciekawy przepis, smaczna surówka

adelajda

21.02.2013 11:56
z włoskiej kapusty super !

jozefinach

20.02.2013 11:58
Uwielbiam wszelkie surówki.

AURELKA

19.02.2013 13:01
znakomita

gosia1988

19.02.2013 11:38
fajna surówka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat