Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z ziołami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
jabłko 1 szt
marchew 1 szt
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżeczka
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z ziołami

Kapustę pekińską drobno kroimy. Marchewkę i jabłko obieramy i ścieramy na tarce z grubymi oczkami. Składniki łączymy ze sobą, dodajemy majonez. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem i dodajemy zioła prowansalskie. Całość dobrze mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babeczka35 03.02.2015 19:07
Pyszna i zdrowa.
as28 03.02.2015 16:01
lubie takie surówki
Megg 03.02.2015 15:35
idealna do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak