Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z miodowym dressingiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Składniki

kapusta pekińska 1 mała

Dressing

oliwa 70 ml
musztarda dijon 1 łyżka
ocet ryżowy 1 łyżeczka
miód płynny 50 ml
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z miodowym dressingiem

Kapustę szatkujemy.
Przygotowujemy dressing. Oliwę ,musztardę ,ocet ,miód dokładnie ze sobą łączymy ,doprawiamy do smaku pieprzem.
Dressing wlewamy do kapusty ,mieszamy i odstawiamy na 30 min do lodówki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak