Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i porem

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
marchewka 1 szt
por 1/3 szt
majonez 1 łyżka
śmietana 12% 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i porem

Kapustę umyć, zdjąć wierzchnie liście i poszatkować. Marchewkę obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Por pokroić w cienkie plasterki. Dodać majonez oraz śmietanę, wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

usmiech 22.10.2013 10:53
bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak