Składniki:
kapusta pekińska | 15 dag |
jabłko | 1 szt |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
marchewka | 1/2 szt |
por mały | 1 szt |
kiełki rzodkiewki | 1-2 łyżki |
jogurt naturalny | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
cykoria | 4-5 liści |
kapusta pekińska | 15 dag |
jabłko | 1 szt |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
marchewka | 1/2 szt |
por mały | 1 szt |
kiełki rzodkiewki | 1-2 łyżki |
jogurt naturalny | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
cykoria | 4-5 liści |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: