Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej, jabłka i chrzanu

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.
Ta surówka była dodatkiem do bułek z szarpaną wieprzowiną. Dodatek chrzanu do kapusty nie był przypadkowy, wiadomo że wieprzowina dobrze czuje się w jego towarzystwie.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
jabłko 1 sztuka
cebula 0.5 sztuki
jogurt naturalny 2 łyżki
chrzan 1 łyżka
sok z cytryny 1 łyżka
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej, jabłka i chrzanu

Ta surówka była dodatkiem do bułek z szarpaną wieprzowiną. Dodatek chrzanu do kapusty nie był przypadkowy, wiadomo że wieprzowina dobrze czuje się w jego towarzystwie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bożena Matuszczyk 14.12.2018 10:28
Prosta ale na pewno smaczna surówka.;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak