Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej i świeżego ogórka w naturalnym jogurcie

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 sztuki
ogórek świeży 1 sztuka
papryka konserwowa 2 plastry
jogurt naturalny 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej i świeżego ogórka w naturalnym jogurcie

Kroki postępowania

1
Kapustę pekińską poszatkować, ogórka obrać ze skórki i pokroić w kostkę.
Krok 1 - Surówka z kapusty pekińskiej i świeżego ogórka w naturalnym jogurcie foto
2
Paprykę pokroić w paski i wymieszać składniki.
Krok 2 - Surówka z kapusty pekińskiej i świeżego ogórka w naturalnym jogurcie foto
3
Dodać jogurt naturalny, do smaku zetrzeć z młynka Prymat przyprawę do sałatek - dość sporo - daje smaczny aromat. Ewentualnie doprawić do smaku solą.
Krok 3 - Surówka z kapusty pekińskiej i świeżego ogórka w naturalnym jogurcie foto
4
Podawać od razu.
Krok 4 - Surówka z kapusty pekińskiej i świeżego ogórka w naturalnym jogurcie foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika58 04.05.2013 21:12
pekińską uwielbiam
Dorota37 03.05.2013 11:47
Pyszna surówka :-)
meg1984 30.04.2013 22:07
samo zdrowie taka surówka!
gosia56 30.04.2013 19:52
zawsze pyszna taka surówka
Konczi 30.04.2013 15:53
zdrowa i smaczna suróweczka
IwonaDD 30.04.2013 15:27
pyszne to !!!
msmors 30.04.2013 13:45
bardzo smaczne
Janina 30.04.2013 13:21
Bardzo smaczna surówka
ewka1978 30.04.2013 12:52
bardzo smaczna
ONY_za_kare 30.04.2013 12:46
super suróweczka!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak