Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty pekińskiej i ogórka świeżego

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt.
ogórek sałatkowy 1 szt.
oliwa 5 łyżek
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty pekińskiej i ogórka świeżego

kapustę oczyścić i drobno pokroić,ogórka umyć i poszatkować ze skórką na tarce podobnie jak na mizerię połączyć z kapustą doprawić do smaku solą i pieprzem dodać oliwę z oliwek i wymieszać,na chwilę odstawić aby połączyły się smaki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 18.08.2013 10:57
dzisiaj mam do obiadu, smaczna
IKrakowianka 02.04.2013 20:22
świetna ta surówka
Wacław 16.01.2013 10:54
smaczna,lubie takie surówki
Rafał10 13.07.2012 10:07
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak