Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej i kopru włoskiego

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 mała
fenkuł 1 bulwa
cebula biała 1 średnia
pomidory 2
papryka czerwona 1
oliwa
cytryna
cukier
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej i kopru włoskiego

Kapustę pekińską i koper włoski cienko poszatkować. Cebulę pokroić w piórka. Pomidory i paprykę obrać ze skórki i pokroić w paseczki. Warzywa oprószyć cukrem, solą i pieprzem. Skropić obficie sokiem ze świeżej cytryny i polać oliwą. Wymieszać dokładnie i odstawić na kilka minut przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 23.04.2014 07:32
bardzo fajna
DorotaZ 20.02.2014 21:37
Smakowicie wygląda:)
marcia7 20.02.2014 20:07
pięknie kolorowa
Marlenka.S 20.02.2014 18:15
fajna i smaczna
Czyki 20.02.2014 17:41
Tak smacznie i kolorowo:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak