Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej do obiadu

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.
Do obiadu jak znalazł!

Składniki:

Składniki:

kapusta pekińska 0.5 główki
pomidorki koktajlowe 10 sztuk
sałata rzymska 1 sztuka
cebula szalotka 2 sztuki
papryki 2 sztuki
oliwa 100 mililitrów
Bazylia suszona Prymat 1 łyżka
musztarda 1 łyżka

Porada

W przepisie użyliśmy papryki szpiczastej

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej do obiadu

Sałaty siekamy.
Pomidorki kroimy na ćwiartki.
Szalotki kroimy w piórka.
Papryki kroimy tak, jak lubimy.
Do oliwy dodajemy musztardę i bazylię, mieszamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
Wszystkie składniki łączymy ze sobą, schładzamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak