Surówka z kapusty pekińskiej do obiadu

Surówka z kapusty pekińskiej do obiadu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Do obiadu jak znalazł!
Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

Składniki:

  • kapusta pekińska

    0.5 główki
  • pomidorki koktajlowe

    10 sztuk
  • sałata rzymska

    1 sztuka
  • cebula szalotka

    2 sztuki
  • papryki

    2 sztuki
  • oliwa

    100 mililitrów
  • Bazylia suszona Prymat

    1 łyżka
  • musztarda

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sałaty siekamy.
Pomidorki kroimy na ćwiartki.
Szalotki kroimy w piórka.
Papryki kroimy tak, jak lubimy.
Do oliwy dodajemy musztardę i bazylię, mieszamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
Wszystkie składniki łączymy ze sobą, schładzamy.

R'n'G Kitchen
W przepisie użyliśmy papryki szpiczastej

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat