Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

4.0
(25)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
pomidor 1-2 szt
ogórek 1 szt
marchewka 1 szt
natka pietruszk 1/2 pęczka
oliwa
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę pokroić na kawałki, pomidora i ogórka wg uznania. Marchew obrać, zetrzeć na grubej tarce. Natkę drobno posiekać. Wymieszać wszystko razem. Oliwę zmieszać z ziołami i odrobiną octu winnego. Zalać surówkę.Podawać do obiadu lub jako przystawkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 16.05.2012 13:44
wyśmienita
edyta44 07.11.2011 16:00
smaczna
Malinka 28.08.2011 21:45
W takiej wersji jeszcze nie jadłam pekińskiej...
Marek6 09.07.2011 21:22
Dobre
ilka_86 22.06.2011 09:54
świetna jest
pioge7 25.05.2011 08:33
dobre
usmiech 15.04.2011 21:51
smaczne
Edyta38 20.12.2010 12:43
smakowicie wyglada
Mariposas 14.12.2010 17:55
wygląda apetycznie
edyta51 04.11.2010 19:06
pyszności
mehia 02.11.2010 19:44
apetyczna :)
MAR3STA 02.11.2010 10:22
mniam, mniam
Wojtek8 02.11.2010 08:13
fajne
Natalia/tubisiek 02.11.2010 07:03
wygląda super!
Margo1 01.11.2010 19:21
bardzo lubię taką
Jolanta41 01.11.2010 18:31
Kazda wersja surówki z kapusta pekińską jest moją ulubioną :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak