Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 0,5
marchewka 2
papryka czerwona 0,5
papryka żółta 0,5
cebula czerwona 1
por (biała część)
majonez 3 łyżki
śmietana 3 łyżki
sos do sałatek 1

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę poszatkować, paprykę i cebulę pokroić w kostkę. Por w półkrążki, marchewkę zetrzeć na tarce z drobnymi oczkami. Majonez i śmietanę wymieszać, dodać sos do sałatek (ja użyłam koperkowo-ziołowy). Całość wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 11.11.2014 18:04
smaczna surówka
luna76 11.11.2014 16:08
przepyszne połączenie smaków :)
IwonaDD 11.11.2014 14:39
pyszna surówka
kasia.s 11.11.2014 13:45
Uwielbiam surówki z kapusty pekińskiej :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak