Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
marchewki 2 szt
jabłko 1 szt
oliwa 4 łyżki
woda 4 łyżki
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę pekińską drobno posiekać. Marchewki obrać, umyć i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Jabłko obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Oliwę wymieszać z wodą oraz przyprawą do sałatek, której użyć do smaku. Warzywa wymieszać z przygotowanym sosikiem. Gotową surówkę podawać od razu po przygotowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 06.06.2014 12:35
pyszna surówka
JOANNA16 31.05.2014 15:42
super, pyszna)))
gusia1000 30.05.2014 15:08
Pyszna do obiadu.
ppaulina 30.05.2014 11:09
pyszna do obiadku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak