Surówka z kapusty pekińskiej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1 sztuka
  • śmietana

    4 łyżki
  • ocet 10 %

    2 łyżki
  • cukier

    1 łyżka
  • sól

    szczypta
  • pieprz

    szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy. Dodajemy pozostałe składniki 10 minut przed podaniem, dokładnie mieszamy. Jeśli chcemy delikatnie zaostrzyć smak dodajemy ocet/cukier.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
katarzynka455 16.11.2011 18:55
prosto i smacznie
Grażyna13 03.12.2010 22:07
Pyszna !
ewelina/bunia 04.10.2010 21:03
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat