Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 sztuki
cebula dymka ze szczypiorkiem sztuka
cebula czerwona sztuka
marchew 2 sztuki
natka pietruszki 2 łyżki
sok z cytryny 2 łyżki
sól
pieprz
olej 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę posiekać, marchew obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę i dymkę pokroić w drobną kostkę. Składniki przełożyć do miski, dodać pietruszkę, doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać ok. 2 łyżki soku z cytryny i oleju, wymieszać dokładnie składniki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aannkaa82 04.05.2014 16:29
Apetyczna suróweczka
Renataj 04.05.2014 15:50
Prezentuje się apetycznie -warto spróbować.
Joannasz3190 04.05.2014 15:50
Moje smaki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak