Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej z przecierem pomidorowym

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 kilograma
olej 1 łyżka
przecier pomidorowy 3 łyżeczki
cukier do smaku
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej z przecierem pomidorowym

Kapustę posiekać na drobno, dodać obraną i pokrojoną cebulę, przecier pomidorowy, surówkę skropić olejem, przyprawić solą, cukrem, ewentualnie pieprzem do smaku. Odstawić na pół godziny. SMACZNEGO !!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 24.08.2012 11:34
zrobię ją dzisiaj do smażonej pangi!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak