Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej z papryką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 500 g
papryka konserwowa Kilka Kawałków
cebula czerwona 1/2
cukier 1 łyżeczka
pieprz
olej 3 Łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej z papryką

Kapustę odcedzić z soku i drobnej pokroić, przełożyć do miski.
Paprykę konserwową pokroić w kostkę. Cebulę obrać, umyć i drobniutko pokroić. Wszystkie składniki przełożyć do miski, dodać cukier i pieprz oraz olej i dokładnie wymieszać. Podawać jako dodatek do obiadu.
Smacznego:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 11.06.2017 19:13
moje smaki,pycha :-)
Patrycja33 08.06.2017 00:01
zdrowa i pyszna surówka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak