Surówka z kapusty kiszonej z papryką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    500 g
  • papryka konserwowa

    Kilka Kawałków
  • cebula czerwona

    1/2
  • cukier

    1 łyżeczka
  • pieprz

  • olej

    3 Łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę odcedzić z soku i drobnej pokroić, przełożyć do miski.
Paprykę konserwową pokroić w kostkę. Cebulę obrać, umyć i drobniutko pokroić. Wszystkie składniki przełożyć do miski, dodać cukier i pieprz oraz olej i dokładnie wymieszać. Podawać jako dodatek do obiadu.
Smacznego:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Wacław 11.06.2017 19:13
moje smaki,pycha :-)
Patrycja33 08.06.2017 00:01
zdrowa i pyszna surówka:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat