Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 25 dag
marchewka 1 szt
cebula czerwona 1/2 szt
oliwa 1 łyżka
tymianek szczypta
sól
pieprz
żyrawina 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Kapustę kiszoną porządnie odciskamy, siekamy w mniejsze kawałki i przekładamy do miski, cebulę i marchew obieramy, cebulę kroimy w kostkę a marchew ścieramy na tarce, dodajemy do kapusty, całość skrapiamy oliwą dodajemy odrobinę tymianku i przyprawiamy solą i pieprzem, Podajemy posypując suszoną żurawiną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 05.01.2013 10:36
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak