Surówka z kapusty kiszonej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    500 g
  • fasola czerwona

    1 puszka
  • cebula czerwona

    1 szt
  • pomidor

    3 szt
  • szczypiorek usiekany

    2 łyżki
  • oliwa

  • cukier

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pokroić, cebule pokroić w piórka, pomidory w ósemki, fasolke odsączyc. Składniki wymieszac z oliwa, doprawić do smaku cukrem, solą i pieprzem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bernadeta1 28.12.2013 11:25
z fasolką nie robilam ale na pewno smaczna i efektownie wygląda
ankaryba 28.02.2013 21:47
smaczna i zdrowa :-)
barbara11561 19.06.2012 09:58
bardzo lubię ,ale z fasolą jeszcze nie jadłam
alaaa 16.05.2011 15:21
takiej nie robiłam,pomysłowa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat