surówka z kapusty czerwonej

surówka z kapusty czerwonej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sok z cytryny

  • cebula

  • pieprz

  • majonez

  • sól

  • cukier

    1 łyżka
  • kapusta czerwona

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę kroimy i obgotowujemy. Gdy wystygnie skropić sokiem z cytryny. Dodajemy cebulkę pokrojoną w kostkę, ocet, cukier, sól, pieprz, majonez. Wszystko mieszamy i odstawiamy do schłodzenia.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Sylwia56

07.12.2012 17:07
pycha

maciek7

07.12.2012 16:55
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat