Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty czerwonej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sok z cytryny
cebula
pieprz
majonez
sól
cukier 1 łyżka
kapusta czerwona 1

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty czerwonej

Kapustę kroimy i obgotowujemy. Gdy wystygnie skropić sokiem z cytryny. Dodajemy cebulkę pokrojoną w kostkę, ocet, cukier, sól, pieprz, majonez. Wszystko mieszamy i odstawiamy do schłodzenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 07.12.2012 17:07
pycha
maciek7 07.12.2012 16:55
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak