Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty czerwonej

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 0.5 szt
cebula 0.5 szt
natka pietruszki do smaku
sól, pieprz do smaku
ocet 4 łyżki
majonez 4 łyżki
kapusta czerwona 1 główka
jabłka 2 małe

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty czerwonej

Kapustę trzemy na grubej tarce,to samo robimy z jabłkami i papryką. Natkę pietruszki drobno siekamy,cebulę kroimy drobno. Wszystkie składniki mieszamy razem,doprawiamy do smaku solą i pieprzem,dodajemy ocet i mieszamy z majonezem. Podajemy do drugiego dania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sylwia_mc 31.05.2013 06:47
Pyszności :)
angelika14 19.06.2012 11:45
uwielbiam takie surówki
Dorian 20.04.2012 08:29
pycha
Kekerboom 14.04.2012 14:00
uwielbiam
Emilia22 14.04.2012 13:45
pycha
treonina 14.04.2012 12:39
lubię taką surową kapustę :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak