Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty cukrowej i sokiem z kiszonych buraków

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapuszta cukrowa 0.40 kg
olej 4 łyżki
szczypiorek 1 pęczek
sok z kiszonych buraków 0.10 l
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty cukrowej i sokiem z kiszonych buraków

Kapustę poszatkowac i posolić. Gdy zmięknie wymieszać z olejem, przyprawić do smaku cukrem z sokiem z buraków kiszonych. Posypać szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak