Surówka z kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    1
  • sól

  • cukier

  • oliwa

    2 łyzki
  • kapusta kiszona

    500 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapuste kiszona odciskamy i siekamy. Marchew myjemy, obieramy i trzemy na tarce na małych oczkach i mieszamy z kapusta kiszona. Dodajemy do smaku sól, cukier oraz pieprz i dokladnie mieszamy, gotowe!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Goya 23.02.2012 11:35
wczoraj robiłam
Goya 06.11.2011 11:49
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat