Surówka z kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta biała

    1/2 szt.
  • marchewka

    1 szt.
  • ogórek świeży

    1 szt.
  • majonez

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, marchewkę zetrzeć na tarce. Ogórek pokroić w drobną kostkę. Wymieszać z majonezem. Przyprawić solą, cukrem, pieprzem i innymi przyprawami (do smaku). Podawać do mięs itp.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat