Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
kalarepka młoda
1 szt -
marchewka
1 szt -
papryka czerwona
1 szt -
rukola
1 garść -
pestki dyni
2-3 łyżki -
sól do smaku
-
pieprz
-
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat
1 łyżka -
olej
2-3 łyżki -
sok z cytryny
do smaku
Sposób przygotowania
Rukolę siekamy .
Paprykę kroimy w kostkę lub paseczki
Mieszamy warzywa doprawiamy skrapiamy sokiem cytrynowym olej mieszamy z przyprawą do sałatek wlewamy do surówki mieszamy .
Całość posypujemy pestkami dyni.
POLECAM!!!!
Komentarze (5)
Nie masz konta? Zarejestruj się