Surówka z kalarepy z chrzanem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalarepa

    2 szt
  • chrzan tarty

    1 łyżka
  • śmietana

    4 łyżki
  • koperek

    1 łyżka
  • sól

    do smaku
  • cukier

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kalarepę obrać i poszatkować. Dodać chrzan do kalarepy, doprawić solą i cukrem. Dodać posiekany koper i śmietanę. Całość wymieszać.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
stokrotka 30.06.2011 07:01
mniam....
daria899 15.05.2011 13:49
pyszna
misia53 06.10.2010 13:36
Świetna
iwona332 15.09.2010 21:49
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat